FACEBOOK
×

Dołącz do listy mailingowej, bądź na bieżąco z najciekawszymi
przepisami,konkursami i wydarzeniami.

Mąka na Pizzę Włoską

Smak prawdziwej włoskiej pizzy na wyciągnięcie ręki

Wartości odżywcze
Wartość odżywcza na 100 g produktu
Wartość energetyczna
1447 kj / 341 kcal
Tłuszcz
1g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone
0,3g
Węglowodany
72g
w tym cukry
2.4g
Białko
10g
Sól
0g

Powstaje ze starannie dobranych ziaren pszenicy

Zapewnia wysoką jakość wypieków dzięki naturalnym właściwościom

Jest niezmiennie biała i aksamitna

Pyszne ciasto
z sosem z dojrzałych pomidorów, rozpływająca się w ustach mozzarella i aromatyczne zioła… Tak, to pizza, najbardziej popularne danie kuchni włoskiej.
Sprawdź inne mąki
We Włoszech do jej przygotowania używa się mąki „tipo 00”, czyli o typie „00”
To propozycja dla wszystkich, którzy chcą wrócić do kulinarnych wspomnień ze swoich podróży.
Zobacz przepisy z tą mąką
Przepisy Basi

gdy pieczesz

Ciasto drożdżowe z figami

z natury dla Ciebie

Tarta z brzoskwiniami i cynamonem

gdy pieczesz

Jabłkowa tarta

gdy pieczesz

Chałka

gdy pieczesz

Tarta cytrynowa

gdy pieczesz

Tarta limonkowa

gdy pieczesz

Szpinakowa tarta

gdy pieczesz

Słodkie bułeczki

gdy pieczesz

Muffinki z malinami

gdy pieczesz

Tęczowy tort

Zobacz więcej