Biszkoptowy miś

trudność: Łatwe
czas: 30 min.
porcje: 4 osoby

Białka ubijamy na sztywna pianę, dodajemy cukier i żółtka. Delikatnie dodajemy przesiane mąki, mieszamy.


Mąka Basia Tortowa extra

Składniki

Ciasto biszkoptowe
  • • Jajko
  • • Cukier
  • • Mąka Tortowa Exrtra

Sposób przygotowania:

Biszkoptowy miś
Białka ubijamy na sztywna pianę, dodajemy cukier i żółtka. Delikatnie dodajemy przesiane mąki, mieszamy. Przelewamy do silikonowej formy w kształcie misia. Pieczemy około 25 minut w 180 stopniach. Dekorujemy zgodnie z gustem maluchów.

Mogą Cię zainteresować

Czekoladowe chocolate chip cookies
Bardzo łatwe
15 min.
>4 osób

Czekoladowe chocolate chip cookies

Bardzo łatwe
15 min.
>4 osób

Czekoladowe chocolate chip cookies

Prawdziwie amerykańskie, miękkie w środku i mocno czekoladowe chocolate chip cookies.

Bardzo prosty chleb
Bardzo łatwe
45 min.
3 osoby

Bardzo prosty chleb

Bardzo łatwe
45 min.
3 osoby

Bardzo prosty chleb

Najprostszy przepis na domowy chleb.

Pączki tradycyjne
Średnie
>90 min.
>4 osób

Pączki tradycyjne

Średnie
>90 min.
>4 osób

Pączki tradycyjne

Tradycyjne pączki idealne na karnawał!

Ptysie z bitą śmietaną
Średnie
60 min.
>4 osób

Ptysie z bitą śmietaną

Średnie
60 min.
>4 osób

Ptysie z bitą śmietaną

Chrupiące ptysie z delikatną bitą śmietaną.

Podziel się przepisem!

Samopomoc babska? Nie tylko babska. Na pewno masz swój serdeczny przepis, którym chcesz się pochwalić.
Do dzieła!
Dodaj przepis