
Dołącz do listy mailingowej, bądź na bieżąco z najciekawszymi
przepisami,konkursami i wydarzeniami.

Bożonarodzeniowy barszcz z uszkami to klasyka, bez której trudno wyobrazić sobie wigilijną kolację. Aromatyczny, głęboko czerwony barszcz przygotowany według tradycyjnego przepisu w połączeniu z delikatnymi uszkami, zrobionymi z ciasta na bazie mąki Basia, to doskonały sposób na stworzenie niezapomnianego świątecznego smaku. Ciasto na uszka jest miękkie i elastyczne, a nadzienie pełne grzybowego aromatu dopełnia całości. Ten przepis to prawdziwy hołd dla polskiej tradycji i niezastąpiony element bożonarodzeniowego stołu. Przygotuj go z nami i poczuj magię świąt!
gdy pieczesz
Sernik
gdy pieczesz
Piernik z orzechami
gdy gotujesz
Placki ziemniaczane
gdy pieczesz
Gofry
gdy pieczesz
Jabłecznik
gdy pieczesz
Muffiny z borówkami
gdy pieczesz
Ciasteczka z cynamonem
z natury dla Ciebie
Bułeczki
gdy pieczesz
Ciasto ze śliwkami
gdy pieczesz
Tarta z grzybami