Dołącz do listy mailingowej, bądź na bieżąco z najciekawszymi
przepisami,konkursami i wydarzeniami.
Bułeczki drożdżowe – miękkość i smak, którym nie można się oprzeć 🥐
Ciepłe, puszyste i delikatne – domowe bułeczki drożdżowe to klasyka, która zawsze smakuje najlepiej. Ich złocista skórka i miękki, sprężysty środek sprawiają, że znikają z talerza w mgnieniu oka. Dzięki mące Basia ciasto pięknie wyrasta, jest elastyczne i łatwe do formowania, a wypieki zawsze wychodzą idealne.
Podawaj je na słodko z konfiturą choć smakują doskonale w każdej wersji. Upiecz je raz, a na pewno wrócisz do tego przepisu wiele razy!
gdy gotujesz
Zapiekane naleśniki
gdy pieczesz
Ciastka pieguski
gdy pieczesz
Brzdąc
gdy pieczesz
Ciasto cytrynowe
gdy pieczesz
Szarlotka z lukrem
gdy pieczesz
Ciasto marchewkowe
gdy pieczesz
Ciasto Wiewiórka
gdy pieczesz
Mleczna kanapka
gdy pieczesz
Owocowy torcik
gdy pieczesz
Keks na słono