Dołącz do listy mailingowej, bądź na bieżąco z najciekawszymi
przepisami,konkursami i wydarzeniami.
Makowiec zawijany to klasyk świątecznego stołu, który zachwyca smakiem i wyglądem. Puszyste, delikatne ciasto przygotowane z mąki Basia otula bogate, aromatyczne nadzienie z maku, pełne bakalii i korzennych przypraw. Ten tradycyjny wypiek to symbol świątecznego ciepła i rodzinnej atmosfery. Idealnie wilgotny i pięknie prezentujący się makowiec stanie się ozdobą Twojego bożonarodzeniowego stołu. Wypróbuj nasz przepis i przekonaj się, jak łatwo można stworzyć ten wyjątkowy deser w domowym zaciszu!
gdy gotujesz
Paszteciki z grzybami
gdy pieczesz
Miodownik
gdy pieczesz
Pierniczki z miodem spadziowym
gdy pieczesz
Keks świąteczny
gdy gotujesz
Pierogi z kapustą i grzybami
gdy pieczesz
Ciasteczkowa choinka
gdy pieczesz
Makowiec zawijany
gdy pieczesz
Świąteczne ciasto z żurawiną
gdy gotujesz
Barszcz z uszkami
gdy pieczesz
Ciasteczka z białą czekoladą i żurawiną