Dołącz do listy mailingowej, bądź na bieżąco z najciekawszymi
przepisami,konkursami i wydarzeniami.
Bożonarodzeniowe miękkie pierniczki to kwintesencja świątecznego smaku i aromatu. Delikatne, puszyste i pachnące korzennymi przyprawami, doskonale sprawdzą się jako deser na wigilijnym stole lub świąteczna ozdoba choinki. Przygotowane na bazie mąki Basia, gwarantują idealną konsystencję i łatwość w formowaniu. Te pierniczki są gotowe do jedzenia zaraz po upieczeniu, co czyni je świetnym rozwiązaniem na ostatnią chwilę przed świętami. Wypróbuj nasz przepis i ciesz się smakiem tradycji w każdej miękkiej, aromatycznej porcji!
gdy gotujesz
Paszteciki z grzybami
gdy pieczesz
Miodownik
gdy pieczesz
Pierniczki z miodem spadziowym
gdy pieczesz
Keks świąteczny
gdy gotujesz
Pierogi z kapustą i grzybami
gdy pieczesz
Ciasteczkowa choinka
gdy pieczesz
Makowiec zawijany
gdy pieczesz
Świąteczne ciasto z żurawiną
gdy gotujesz
Barszcz z uszkami
gdy pieczesz
Ciasteczka z białą czekoladą i żurawiną