Dołącz do listy mailingowej, bądź na bieżąco z najciekawszymi
przepisami,konkursami i wydarzeniami.
Paszteciki z grzybami to obowiązkowy dodatek do świątecznego barszczu, który zachwyca tradycyjnym smakiem i chrupiącą skórką. Przygotowane z delikatnego, złocistego ciasta na bazie mąki Basia oraz aromatycznego farszu z grzybów leśnych, stanowią doskonałą przekąskę na wigilijnym stole. Ich perfekcyjnie miękkie wnętrze i intensywny, grzybowy aromat sprawiają, że paszteciki rozpływają się w ustach. Wypróbuj nasz przepis i spraw, by te klasyczne wypieki stały się ulubionym elementem Twoich świątecznych dań!
gdy gotujesz
Zapiekane naleśniki
gdy pieczesz
Ciastka pieguski
gdy pieczesz
Brzdąc
gdy pieczesz
Ciasto cytrynowe
gdy pieczesz
Szarlotka z lukrem
gdy pieczesz
Ciasto marchewkowe
gdy pieczesz
Ciasto Wiewiórka
gdy pieczesz
Mleczna kanapka
gdy pieczesz
Owocowy torcik
gdy pieczesz
Keks na słono