Twoje Basie

Kiedy pieczesz, czy gotujesz z sercem potrawy smakują lepiej...

Marzysz o wyrośniętym cieście, którego widok
nikogo z domowników nie pozostawi obojętnym?

Ten wariant to unikalna propozycja na polskim rynku. 
Efekt wypiekowy uzyskany dzięki naturalnym właściwościom,
a nie sztucznym dodatkom. 

To wspaniały wariant do ciast drożdżowych, dzięki niemu
ciasto zawsze wyrośnie tak jak trzeba.
Zobacz przepisy z tą mąką
Extra wypiek
Previous Next

Przepisy z tą mąką

Ciasto ze śliwkami
Średnie
45 min.
>4 osób

Ciasto ze śliwkami

Średnie
45 min.
>4 osób

Ciasto ze śliwkami

Rozgrzej piekarnik do 190 C. Natłuścić i wysypać bułką tartą (lub wyłożyć papierem do pieczenia) tortownicę o średnicy 23cm.

Drożdżówki z serem
Trudne
60 min.
4 osoby

Drożdżówki z serem

Trudne
60 min.
4 osoby

Drożdżówki z serem

Puszyste ciastka z serowym nadzieniem

Kakaowe babeczki z bakaliami
Średnie
45 min.
3 osoby

Kakaowe babeczki z bakaliami

Średnie
45 min.
3 osoby

Kakaowe babeczki z bakaliami

Piekarnik rozgrzać do 160 stopni. Wymieszać składniki w dwóch miskach.

Świąteczne ciasto z żurawiną
Łatwe
60 min.
4 osoby

Świąteczne ciasto z żurawiną

Łatwe
60 min.
4 osoby

Świąteczne ciasto z żurawiną

Świąteczne ciasto z dodatkiem żurawiny

Podziel się przepisem!

Samopomoc babska? Nie tylko babska. Na pewno masz swój serdeczny przepis, którym chcesz się pochwalić.
Do dzieła!
Dodaj przepis