Dołącz do listy mailingowej, bądź na bieżąco z najciekawszymi
przepisami,konkursami i wydarzeniami.
Bożonarodzeniowy barszcz z uszkami to klasyka, bez której trudno wyobrazić sobie wigilijną kolację. Aromatyczny, głęboko czerwony barszcz przygotowany według tradycyjnego przepisu w połączeniu z delikatnymi uszkami, zrobionymi z ciasta na bazie mąki Basia, to doskonały sposób na stworzenie niezapomnianego świątecznego smaku. Ciasto na uszka jest miękkie i elastyczne, a nadzienie pełne grzybowego aromatu dopełnia całości. Ten przepis to prawdziwy hołd dla polskiej tradycji i niezastąpiony element bożonarodzeniowego stołu. Przygotuj go z nami i poczuj magię świąt!
gdy pieczesz
Ciasteczkowa choinka
gdy pieczesz
Świąteczne ciasto z żurawiną
gdy gotujesz
Barszcz z uszkami
gdy pieczesz
Ciasteczka z białą czekoladą i żurawiną
gdy pieczesz
Piernik z kremem
gdy pieczesz
Ciasto drożdżowe z figami
z natury dla Ciebie
Tarta z brzoskwiniami i cynamonem
gdy pieczesz
Jabłkowa tarta
gdy pieczesz
Chałka
gdy pieczesz
Tarta cytrynowa