Dołącz do listy mailingowej, bądź na bieżąco z najciekawszymi
przepisami,konkursami i wydarzeniami.
Paszteciki z grzybami to obowiązkowy dodatek do świątecznego barszczu, który zachwyca tradycyjnym smakiem i chrupiącą skórką. Przygotowane z delikatnego, złocistego ciasta na bazie mąki Basia oraz aromatycznego farszu z grzybów leśnych, stanowią doskonałą przekąskę na wigilijnym stole. Ich perfekcyjnie miękkie wnętrze i intensywny, grzybowy aromat sprawiają, że paszteciki rozpływają się w ustach. Wypróbuj nasz przepis i spraw, by te klasyczne wypieki stały się ulubionym elementem Twoich świątecznych dań!
gdy gotujesz
Paszteciki z grzybami
gdy pieczesz
Miodownik
gdy pieczesz
Pierniczki z miodem spadziowym
gdy pieczesz
Keks świąteczny
gdy gotujesz
Pierogi z kapustą i grzybami
gdy pieczesz
Ciasteczkowa choinka
gdy pieczesz
Makowiec zawijany
gdy pieczesz
Świąteczne ciasto z żurawiną
gdy gotujesz
Barszcz z uszkami
gdy pieczesz
Ciasteczka z białą czekoladą i żurawiną