Biszkopt
Wszystkie składniki powinny być w temperaturze pokojowej. Mąki wymieszaj i przesiej do miski. Białka oddziel od żółtek. Białka ubij na sztywną pianę. Pod koniec ubijania dodawaj powoli cukier. Cukier należy dodawać łyżka po łyżce, stopniowo cały czas ubijając. Na koniec ubijania dodaj żółtka i ubijaj jeszcze parę minut. Do masy jajecznej dodaj przesiane mąki i delikatnie wymieszaj szpatułką. Ciasto podziel na pół. Do każdej części dodaj wybrany barwnik i delikatnie wymieszaj. Dwie okrągłe tortownice o szerokości 20-22cm wyłóż papierem do pieczenia (samo dno) Delikatnie przełóż do nich ciasto. Piecz w temperaturze 160 stopni ok 20 min aż do suchego patyczka. Gorące biszkopty wyjmij z piekarnika i upuść je w formie, na podłogę z wysokości około 30cm. Wystudź. W taki sam sposób upiecz kolejne 4 biszkopty z barwnikami wedle uznania.